Bulgaria
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Студент, счупил челюстта на младеж във Варна, получи пробация

снимка Булфото

Студент, счупил челюстта на младеж във Варна, получи пробация, след като сключи споразумение, което Варненският районен съд одобри.

В продължение на 6 месеца студентът ще подлежи на задължителна регистрация по настоящ адрес, с периодичност два пъти седмично, като за същия срок трябва да провежда и задължителни периодични срещи с пробационен служител, съобщиха от пресцентъра на съда.
Конкретният случай е от 10 ноември 2020 година във Варна. В резултат на нанесени от подсъдимия удари, пострадалият получил двустранно счупване на челюстта, обусловило трайно затруднение във функцията на дъвченето за период не по-малък от два месеца и половина.
20-годишният подсъдим е неосъждан досега. Съгласно одобреното от съда споразумение, в негова тежест са направените по делото разноски за близо 600 лева. Пострадалият от деянието се уведомява за одобреното споразумение и възможността да предяви по съдебен ред граждански иск за неимуществени вреди.

Съдебният акт е окончателен и влиза в сила веднага.

Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама в "Петел" на цена от 50 лева на ПР публикация пишете на info@petel.bg