Bulgaria
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Татяна Дончева пусна слух за Кирил Петков при Цънцарова

Кадър БТВ

Татяна Дончева изуми Цънцарова като пусна слух за план на Кирил Петков, който е чула от "достоверен източник".

Преди това тя се опита да се заяде с водещата, като каза, че от БТВ усилено са я търсили, заради "глупотевините" на Тошко Йорданов, който нарече Кирил Йорданов "Татяна Дончева с панталони".

"Толкова лековата ли ме смятате?!", сопна се Дончева.

Цънцарова контрира, че поканата за участието й е била отпреди последните драматични събития.

На "Продължаваме промяната" им трябва мястото на вътрешен министър за Андрей Гюров. Това каза Татяна Дончева. Тя уточни, че това е слух, но от достоверен източник и самата тя била изненадана, предаде Пловдив24.

"Бойко Рашков за шеф на КПКОНПИ беше една импровизация на "Продължаваме промяната“, каза Дончева по повод предложението той да стане шеф на комисията. Според нея КПКОНПИ не може да измести прокуратурата и управляващите се занимават с глупости.

Сценаристите мъчат да се ситуират в политическия живот на България“, смята Татяна Дончева.

"Те вероятно си мислят, че политиката е една дейност по разделяне на пари, обаче се оказва, че това не е съвсем така. Парите, който има да си ги дели, си ги дели. Но трябва да се извършат и други неща“, казва тя пред bTV.

По думите ѝ това, което се случва от миналата година е опит да се реши невъзможността да се състави правителство от несъвместими части.

"Когато натресеш правителство, което не може да се справи с никакви задачи и гледат на политиката като шоу, ти не си решаваш проблемите, ти ги разтегляш във времето, докато в един момент не ти писне“, смята Дончева.

Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама в "Петел" на цена от 50 лева на ПР публикация пишете на info@petel.bg