Romania

Accident în Girișu de Criș: copil de 4 ani în stare gravă, după ce a fost izbit de o mașină

Accidentul rutier s-a produs pe strada Gorunului din localitatea bihoreană Girişu de Criş, un copil a fost acroşat de un atutourism. În acest moment victimei i se acordă îngrijiri medicale la faţa locului. Poliţiştii rutieri vor efectua cercetări pentru stabilirea cauzelor şi împrejurărilor cauzelor producerii accidentului rutier”, precizează comisar-șef Alina Fărcuța.

Potrivit unor surse, copilul ar fi ieșit din curte și ar fi ajuns în fața unei mașini, care l-a izbit violent.

La locul indicat de apelant a fost mobilizat de urgență un echipaj TIM SMURD Oradea, care a efectuat cu succes manevrele de resuscitare a copilului, acesta aflându-se în stop cardio-respirator. Totodată, la fața locului a fost mobilizat și un echipaj SAJ. Ulterior copilul a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale”, informează maior ISU Crișana, Camelia Roșca.

Update! Deși inițial s-a specificat eronat că vârsta copilului este de 3 ani, acesta are patru ani și jumătate. Copilul a ieșit din curte și a pătruns pe partea carosabilă.

„Un minor de 4 ani, localnic, în timp ce se afla în curtea unui imobil de pe strada Lungă, a pătruns brusc pe partea carosabilă, fără să se asigure în prealabil și a fost acroșat de un autoturism, condus pe aceeași stradă, dinspre strada Gorunului înspre strada Stadionului, de un bărbat de 37 de ani, din Girișu de Criș”, a precizat comisar-șef IPJ Bihor, Alina Fărcuța.

În urma impactului, autoturismul a ricoșat într-o mașină parcată în afara părții carosabile. Copilul de patru ani și jumătate a suferit multiple răni pentru îngrijirea cărora a fost transportat la spital

Polițiștii bihoreni continuă cercetările pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

„Marți după-amiază, starea micuțului era extrem de gravă”, a transmis și dr. Hadrian Borcea, medic-șef UPU-SMURD Bihor, care aprecia că probabil micuțul va urma să fie operat pentru leziunile grave suferite în momentul accidentării.

Citiți principiile noastre de moderare aici!

FOTO: Babău Dan

Un copilaș de patru ani se află în stare gravă după ce a fost izbit de o mașină, marți la prânz, în comuna Girișu de Criș.

Scris de Bihon.ro - Un copilaș de patru ani se află în stare gravă după ce a fost izbit de o mașină, marți la prânz, în comuna Girișu de Criș.

Football news:

Baros will end his career at the end of the season
Pogba and Brunu were injured when they collided in training. The Bournemouth game is in question (Daily Mail)
Ex-President of Barca Gaspar: Messi has a few more years to be the best player in the world
Morata scored a double for Atletico for the first time since March last year
Rummenigge on Tiago: there have been no Contacts with Liverpool, but he wants something new
Rivaldo on Messi in Juve: The world will boom. The Duo of Lionel and Ronaldo will go down in history
Atletico Interrupts the penalty for the second match in a row. Morata converted an 11-yard shot from the 2nd attempt