logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Romania

Accient grav în Chiribiș: autoturism proiectat într-un stâlp din lemn

Potrivit IPJ Bihor, un bărbat de 53 de ani, din comuna Halmeu, județul Satu Mare, în timp ce conducea un autoturism pe direcția Oradea – Marghita, nu a adaptat viteza de deplasare la condițiile de drum și nu a respectat semnificația indicatorului rutier „Oprire”, a părăsit partea carosabilă, a intrat într-un șanț și a fost proiectat într-un stâlp din lemn.

În urma autoaccidentării, bărbatul a fost transportat la spital cu multiple leziuni. Alți doi pasageri, respectiv un bărbat de 42 de ani, din comuna Halmeu, și un tânăr de 22 de ani, din comuna Derna, au suferit leziuni mai ușoare.

Ancheta poliţiei continuă pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Citiți principiile noastre de moderare aici!

Foto: arhivă

Un bărbat de 53 de ani a intrat marți, la ora 18:55, într-un șanț, iar apoi a fost proiectat într-un stâlp din lemn, al rețelei de telecomunicații.

Scris de Bihon.ro - Un bărbat de 53 de ani a intrat marți, la ora 18:55, într-un șanț, iar apoi a fost proiectat într-un stâlp din lemn, al rețelei de telecomunicații.

Themes
ICO