Romania
An article was changed on the original website

Alertă cu bombă la Timișoara, în Gara de Nord. Cum arată pachetul suspect

Alertă cu bombă la Timișoara. Polițiștii și pirotehniștii au intervenit, duminică seară, în zona Gării de Nord, după ce un apel la numărul de urgență anunța prezența unui dispozitiv suspect pe o stradă alăturată, scrie realitateadetimis.net.Alertă cu bombă la Timișoara. Două bulevarde din apropierea gării au fost blocate, duminică seară, și traficul a fost deviat, după ce autoritățile ar fi fost informate despre prezența unui dispozitiv explozibil în zonă.

Alarma a fost dată de un taximetrist care a observat, lângă o stație de transport în comun situată peste drum de Gara de Nord din Timișoara, un dispozitiv cu diametrul de aproximativ 15 cm, care i s-a părut ”ciudat”.

Echipa de pirotehniştii din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale al Poliţiei Timiş a intervenit în zonă pentru a verifica dispozitivul.

”În seara zilei de 16 septembrie, am fost sesizați că, în zona Gării de Nord, a fost descoperit un obiect artizanal suspect. La fața locului s-a deplasat un echipaj din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Timiș, care a identificat și detonat obiectul în cauză”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.

Citește mai multe pe

Citeşte totul despre: bombă, Gara de Nord, Timişoara

Football news:

Inter want to extend Sanchez's lease and are willing to pay extra for him to Manchester United if the clubs play in the Europa League final
Don't talk behind our backs, go out on the field and fight with us. Pep's possible appeal to Jose, Klopp and the world
Robertson Pro 1:2 with Arsenal: the Result is disappointing. But next week, the 30-year wait will end!
Bruno Fernandes: Ronaldo is the most technical player I have seen
Solskjaer on Chelsea: They have 48 hours more rest before the Cup semi-final. It's not fair
Bayer wants about 100 million euros for Havertz. He will not be released until the end of the Europa League draw
Manchester City presented their home form for the 2020/21 season. It has a white pattern