Romania

Am construit 246 de locuinţe sociale şi am demarat programe concrete pentru familiile tinere şi pentru vârstnici

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

Sunt Gabriel Mutu şi toată viaţa am fost un om al faptelor. Ca politician, am fost mereu atras de lucruri concrete, am propus în permanenţă proiecte realizabile şi am urmărit îndeaproape finalizarea lor. Apoi, ca Primar, am avut şansa să mă pot implica activ, să pun umărul la rezolvarea problemelor cu care s-au confruntat locuitorii Sectorului 6.

Paulo Coelho spunea că ”Lumea se schimbă prin exemplul tău, nu prin opinia ta”. Astfel, mi-am dorit, şi în mare parte am relizat ca Sectorul 6 să fie un exemplu de urmat pentru alte administraţii, iar cetăţenii să fie mândri de sectorul lor.

Pentru că, dincolo de vorbe, dincolo de promisiuni, dincolo de culori şi ambiţii politice, dincolo de opinii sau divergenţe, un primar este şi va fi judecat prin realizările sale. Doar acestea pot da măsura capacităţii, priceperii şi implicării sale.

Şi, ca să vă prezint concret, am demarat construirea unui ansamblu de locuinţe sociale, cu 246 de unităţi locative, ce vor fi gata în mai puţin de 24 de luni. Apartamentele sunt structurate după necesităţile familiilor care le solicită, respectiv 96 garsoniere, 110 apartamente cu 2 camere, 34 apartamente cu 3 camere şi 6 apartamente cu 4 camere. Terenul se află în proximitatea tuturor facilităţilor importante: metrou, piaţă, şcoală, grădiniţă, parc şi teren de sport.

Voi înfiinţa programul ”Primii paşi în viaţa de familie”, prin care să acordăm o subvenţie lunară tinerilor din sector, cu vârsta până în 35 de ani, pentru a putea accesa o locuinţă de pe piaţa liberă.

Iar pentru seniorii Sectorului 6, voi continua atât dezvoltarea programelor de implicare activă în bunul mers al comunităţii, cât şi programele de socializare şi dezvoltare personală continuă din cadrul ”Cluburilor Seniorilor”.

Am încredere că oamenii din Sectorul 6 apreciază direcţia bună în care ne îndreptăm şi, pe 27 Septembrie, vor vota omul de care are nevoie sectorul pentru a continua lucrurile bine făcute.

Football news:

Hans-Dieter flick: I Hope Alaba will sign a contract with Bayern. Our club is one of the best in the world
Diego Maradona: Messi gave Barca everything, brought them to the top. He was not treated the way he deserved
Federico Chiesa: I hope to leave my mark in Juve. We will achieve great results
The Coach Of Benfica: I don't want us to look like the current Barcelona, it has nothing
Guardiola on returning to Barca: I'm happy at Manchester City. I hope to stay here
Fabinho will not play with West ham due to injury
Ronald Koeman: Maradona was the best in his time. Now the best Messi