logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Romania

Andreea Marin dezvăluie cum a dat restart organismului la 44 de ani

Acest proces a stârnit un interes major printre cei care îi urmăresc paginile de socializare, și nu numai, aceștia dorind să afle mai multe informații despre cum își pot îmbunătăți stilul de viață.

Pentru că pe internet pot apărea articole cu informații incorecte despre acest subiect, Andreea Marin, alături de specialiști din industria sportului și nutriționiști, va explica acest concept pe 28 februarie, în cadrul unei conferințe, deschisă pubicului larg, pe bază de înscriere prealabilă.

Vedeta va explica publicului cum a reușit să dea RESTART organismului la 44 de ani. „Am luat o hotărâre pentru mine însămi: că vreau să trăiesc cât mai frumos și demn, atât cât îmi va fi dat să fac asta. Că vreau să fiu cât mai aproape de natură și să adopt soluții pentru sănătate și frumusețe. Am căutat, pentru fiecare semn de întrebare pe care l-am avut, oamenii potriviți pentru răspunsurile si soluțiile cele mai bune, care să te ghideze astfel încât să poți obține ceea ce îți dorești pe termen lung, nu doar ca soluție de moment. Vă aștept pe 28 februarie la acest seminar special în care, alături de specialiștii care îmi sunt alături, vă vom explica în ce mod se poate da un restart sănătos organismului”, declară Andreea Marin.

În ultima perioadă s-a spus că Andreea Marin ar fi însărcinată cu Adrian Brâncoveanu, consulul României în Libia, cel alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste de mai mult timp. Vedeta a vorbit despre acest subiect în cadrul emisiunii de la Pro tv.

Citește și

VIDEO/ Dorian Popa se mută în casă nouă la primăvară: „Mai avem de pus la punct planurile cu piscina”

Themes
ICO