logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Romania

Andrei Caramitru, acuzații INCENDIARE la adresa PNL: au făcut un BLAT cumplit

caramitru andrei

Andrei Caramitru are două postări pe pagina personală de Facebook în care explică faptul că liberalii au făcut ”un blat cumplit” și au transferat voturi către Viorica Dăncilă, asta pentru a se asigura că aceasta intră în turul II cu Iohannis.

Citește și: Viorica Dăncilă comite o nouă greșeală chiar în timp ce își explica gafele din trecut

”Încep sa curgă cifrele. Si sa se concretizeze un blat cumplit”, scrie Andrei Caramitru, care citează o postare a lui Mirel Valentin Alexe: ”În Arad, fief PNL, în care e boss unul dintre liderii PNL, Dăncilă a câștigat secții. Ca niciodată.”,

Andrei Caramitru susține că ipoteza s-a vehiculat și în studiourile Antena 3, fiind confirmată de purtătorul de cuvânt al ALDE, Varujan Vosganian.

”Oana Zamfir, soția lui Daniel Zamfir (ex-ALDE), discuție în studio Antena 3 despre un posibil blat între PNL și PSD:

<

Există și în tabăra PSD informații cum că i-ar fi ajutat cei de la PNL, că ar fi ajutat-o pe Viorica Dăncilă, din dorința de a intra Dăncila (în turul II).

Ioahnnis, în mod cert, după discursul din această seară, are nevoie de Dăncilă în turul II. Discursul lui din seara asta a fost tot timpul despre PSD, să ne înțelegem...!

Deci lui Iohannis îi intră Barna în turul II, atunci n-are despre ce să mai vorbească, o săptămână se reorganizează, ”să văd ce-o să spun eu în săptămâna următoare.”

Și nu cred că procentul din Diaspora nu ar avea cum să-l cunoască! S-au închis puțin secții, nu? De ce sunt așa de siguri cei de la PNL că Iohannis a luat 60%?!>>

Ps: Varujan Vosganian a confirmat ca ar fi fost un transfer de voturi.”, mai arată Caramitru.

Themes
ICO