Filmările pentru emisiunea «Te cunosc de undeva!» sunt suspendate pentru moment. Antena 1 a luat toate măsurile impuse de lege pentru stoparea răspândirii virusului SARS-CoV-2 şi siguranţa angajaţilor şi a colaboratorilor, au anunţat într-un comunicat reprezentanţii Antenei 1.

„A fost realizată o anchetă epidemiologică, au fost testate şi trimise în izolare persoanele care au avut un contact direct“, scrie în comunicat.

Decizia vine după ce Marcel Pavel, care participa la noul sezon al emisiunii, a fost confirmat cu noul coronavirus și internat la Institutul Matei Balș.

Potrivit Gândul.ro, şi artista Ozana Barabancea se află internată la Spitalul Matei Balş, după ce testul pentru Sars-Cov-2 a ieşit pozitiv.

Filmările pentru „Te cunosc de undeva!“ urmează a fi realuate după perioada de carantinare, mai spun reprezentanţii postului Antena 1.

„În ceea ce priveşte informaţiile vehiculate cu privire la Antena Stars, menţionăm faptul că emisia postului continuă la fel ca şi până acum. Au fost luate şi în acest caz toate măsurile de dezinfecţie, distanţare şi protecţie, pentru ca producţiile să se poată desfăşura în continuare în condiţii de siguranţă“, au explicat oficialii televiziunii.

Citeşte şi:

Un fost polițist din IPJ Timiș, pus în trecut sub acuzare pentru înmatriculări de mașini furate, propus de PSD ca șef la Consiliul pentru Combaterea Discriminării

Parlamentul lovește în eficiența unei întregi societăți, dacă suprimă discuțiile din universități

Ce mai încurajează vloggerii când se plictisesc de violență: un clujean gonește cu 300 km/h pe drumurile din România și minte că e în Germania!

Ce investiție! Olăroiu bagă 20 de milioane € într-un proiect fabulos în România!

PARTENERI - GSP.RO

Ce investiție! Olăroiu bagă 20 de milioane € într-un proiect fabulos în România!

Horoscop 19 iunie 2020. Peștii își redesenează viitorul, Vărsătorii ajung, cu pași mici, la cele mai cuminți concluzii

HOROSCOP

Horoscop 19 iunie 2020. Peștii își redesenează viitorul, Vărsătorii ajung, cu pași mici, la cele mai cuminți concluzii