logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Romania

Atentie soferi! E aglomeratie pe Valea Prahovei si pe drumurile de pe litoral

Traficul pe DN1 Valea Prahovei, intre Predeal si Busteni si in localitatea Comarnic este intens, din cauza numarului mare de autovehicule care se deplaseaza dinspre statiunile montane catre Capitala, informeaza un comunicat al Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane transmis duminica.

Valorile de trafic sunt ridicate si in statiunea Busteni, pe o distanta de aproximativ trei kilometri, pe sensul de mers catre munte, se mai arata in comunicat.

Pentru evitarea aglomeratiei, soferii care se intorc de la munte pot folosi rutele ocolitoare: dinspre Brasov - DN 1A Sacele - Cheia - Ploiesti, A3 Ploiesti - Bucuresti; din zona Bran - Moieciu: DN 73 - DN 72A - DN 71 - DN 7, traseul Brasov - Valea Mare-Pravat - Stoenesti - Targoviste - Baldana - Bucuresti sau DN 73 - A1, pe ruta Brasov - Pitesti - Bucuresti.

De asemenea, se circula in conditii de aglomeratie si pe litoralul Marii Negre, in Eforie Nord, judetul Constanta, unde s-au format coloane de autovehicule pe ambele sensuri de mers ale DN 39, in Agigea, pe directia Eforie - Constanta.

Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.


All rights and copyright belongs to author:
Themes
ICO