Romania

Australia limiteaza la 50 numarul pasagerilor in fiecare avion pe zborurile internationale

Cursele aeriene care au ca destinatie aeroportul australian Sydney vor fi autorizate sa transporte cel mult 50 de pasageri, masura luata de autoritatile australiene pentru a preveni inmultirea noilor cazuri de COVID-19 importate, relateaza sambata agentia EFE.

A fost plafonat de asemenea numarul pasagerilor de pe cursele externe care pot sosi pe acest aeroport, fiind stabilita o limita maxima de 450 de pasageri pe zi, decizie care obliga practic multe companii aeriene sa mentina suspendarea zborurilor.

Pe un alt mare aeroport al Australiei, la Melbourne, toate cursele aeriene au fost anulate pana pe 15 iulie, dupa in statul Victoria din care face parte acest oras au fost confirmate sambata 100 de noi cazuri de COVID-19, cel mai mare numar din ultimele saptamani.

Autoritatile mentin in acelasi timp masura ca toate persoanele revenite in Australia dintr-o calatorie internationala sa ramana 14 zile in carantina institutionalizata, pentru aceasta fiind amenajate 22 de hoteluri.

Restrictiile la frontiere au permis Australiei sa tina sub control epidemia de coronavirus, aceasta tara cu o populatie de circa 25,7 milioane de locuitori inregistrand pana in prezent 8.250 de cazuri de COVID-19, dintre care 104 decese.

Australia se afla in prezent in ultima etapa a relaxarii restrictiilor antiepidemice, cu exceptia unor zone din statul Victoria, si preconizeaza o revenire a economiei sale la normalitate pana la sfarsitul acestei luni.


Football news:

Klopp, Lampard, Rodgers and Wilder claim the award for the best coach of the Premier League, Pep-no
The authors of Showsport choose the winner of the Champions League: Chernyavsky - for Leipzig, Muiznek believes in real ­čĄ¬
Trent, rashford, martial and Greenwood are up for the award for the best young player of the season
Ronaldo started the 2016-17 season poorly ÔÇô and then scored 10 goals in the Champions League play-offs and produced the best performance in the history of the tournament
Henderson, de Bruyne, Pope and Ings is among the contenders for the award for the best player of the Premier League season
The Bundesliga plans to start the season on September 18 with a match between Bayern ÔÇô Schalke or two Borussia
Barcelona announced 7 reserve team players for the match with Napoli. Dembele, Vidal and Busquets will not play