Romania

Basescu, despre mandatul Gabrielei Firea la Primaria Capitalei: "Era un cancer pentru Bucuresti"

Traian Basescu, presedintele PMP, a comentat joi seara, 1 octombrie, prestatia Gabrielei Firea in timpul celor patru ani de mandat la conducerea Primariei Capitalei, pe care a catalogat-o drept "un cancer pentru Bucuresti".

Totodata, fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, a precizat ca singura reusita notabila a Gabrielei Firea este programul inseminarii in vitro care, considera el, ar trebui continuat.

"Firea era un cancer pentru Bucuresti pentru ca stia doar sintagma am cumparat si deloc n-am facut. Ea a cumparat aparatura pentru spitale, dar nu a dat apa calda. Daca dadea apa calda ajungeau mai putini la spital. A facut excursii in Grecia pentru pensionari, a cumparat ochelari, teste, ce are de facut un primar nu a facut. A cumparat voturi din primul moment al mandatului ei. A platit cantareti pe care nu-i mai cheama nici Dumnezeu la un concert ca sunt expirati. A facut exact ce nu trebuie sa faca un primar. A vrut sa tina captivi niste oameni mai putin interesati de cresterea calitatii vietii in Bucuresti. Daca a facut un program extraordinar care trebuie continuat este cel cu inseminarea in vitro, in rest tot a fost o mascarada pe bani publici", a declarat Traian Basescu la Digi24.


Football news:

Neymar is most often fouled in the top 5 leagues since the start of the season. Mane - in the top ten
Mbappe is wary of extending his contract with PSG without being able to leave the club
Lucescu says that it was he who first put Pirlo on the field in 1998. This is not quite true
Bruno on the penalty miss: I'm human, it happens. Next goal for sure
Neymar wants to extend his contract with PSG, but the club has not yet started negotiations. The player's entourage is upset about this
Referee Oliver is appointed for the Bayern - Atletico match in the Champions League. He worked on the game Everton - Liverpool
Ex-judge Halsey: I'm surprised Pickford didn't get a red card. He put van Dijk's health at risk