Romania

Bebelus aruncat in tomberonul toaletei unei benzinarii din orasul Satu Mare. Politia: "Se pare ca femeia ar fi nascut chiar acolo"

Angajatii unei benzinarii din orasul Satu Mare au alertat Politia in seara zilei de joi, 6 august, raportand gasirea unui nou-nascut in toaleta.

Bebelusul a fost transportat la spital de urgenta, iar medicii spun ca este vorba despre o fetita cu o stare de sanatate foarte buna, in greutate de aproape 3 kilograme.

Evenimentul a fost semnalat la o benzinarie de pe strada Aurel Vlaicu, din orasul Satu Mare.

"Din primele date se pare ca o femeie ar fi nascut in toaleta unei benzinarii si ar fi abandonat copilul nou-nascut acolo. Copilul se afla in spital, traieste si este stabilizat", au precizat reprezentantii Politiei Satu Mare, citati de Portal SM.

La aproximativ doua ore de la producerea evenimentului, politistii au identificat suspecta principala. Este vorba despre o femeie de aproximativ 30 de ani care s-a intors in tara prin punctul de trecere al frontierei Petea.

A nascut in toaleta din Satu Mare in jurul orei 18.30 si a incercat sa-si ucida nou-nascutul, aruncandu-le intr-un tomberon plin cu dejectii umane, relateaza Presasm.ro.

A plecat apoi cu un autobuz spre Botosani, dar i s-a facut rau in mijlocul de transport, iar soferul a alertat autoritatile. La consultatie, paramedicii au facut legatura cu cazul din benzinarie. Femeia este cercetata penal.


Football news:

Valery Karpin: Rostov, having scored a goal, got hooked psychologically, stopped pressing. In the End, there were no forces
Glebov received a red card for a foul on a Maccabi player in midfield. Var on match no
Aaron Ramsay: Under Pirlo, Juve players have more fun
Aubameyang on the decision to stay at Arsenal: Arteta is a key factor. He said: You can create a legacy here
You will get high from Rostov's goal as from your favorite song. Shomurodov from the fly in touch closed a crazy pass Normann 40 meters
Valery Karpin: Maccabi is a playing, pressing team. It is very dangerous to let her do everything
Barcelona will make one last attempt to sign Lautaro