Dacă despre Samsung Galaxy S20 (şi S20 Plus şi S20 Ultra) se ştiu deja aproape toate detaliile importante, Galaxy Z Flip a scăpat până acum de o scurgere majoră de informaţii. Ştim însă detalii despre cameră, forma pe care o va avea şi acum aflăm şi potenţialul preţ al următorului telefon pliabil pregătit de sud-coreeni.

Galaxy Z Flip va fi un pliabil de tip clamshell, asemănător cu Motorola RAZR, capabil să se plieze pe verticală, aceasta fiind cea mai mare deosebire faţă de Galaxy Fold.

Însă nu este singura diferenţă majoră faţă de cel mai scump smartphone pe care Samsung l-a lansat vreodată. Preţul lui Galaxy Z Flip este aşteptat să fie unul mai mic, undeva pe la 1400 de euro, faţă de cei aproximativ 2000 pe care trebuie să îi scoţi din buzunar pentru un Fold.

Site-ul sud-coreean Naver, citat de BGR indică faptul că în Coreea de Sud, dispozitivul va costa 1,6 milioane de woni, adică 1.374 de dolari sau 1240 de euro. Evident, în Europa acest preţ va fi mai ridicat, de unde şi preţul aproximat la 1400 de euro.

Cei de la Naver indică şi faptul că telefonul va avea o funcţie pe care nu am mai văzut-o până acum pe un alt dispozitiv pliabil. Va putea fi folosit într-un ”laptop mode”, care îi va permite să fie utilizat îndoit pe orice suprafaţă. De altfel, această funcţie a fost chiar arătată de Samsung într-un videoclip care prezintă conceptul noului Galaxy Z Flip.