Romania

Clubul Liverpool a revenit asupra deciziei de a-şi plasa angajaţii în şomaj în timpul pandemiei de coronavirus

Liverpool

Săptămâna trecută, clubul Liverpool anunţa că angajaţii săi au fost trimişi în şomaj tehnic pe timpul pandemiei, însă decizia a atras nemulţumirea fanilor şi a unor foşti jucători, astfel că luni, Liverpool a anunţat că nu va mai lăsa angajaţii în şomaj tehnic, anunță MEDIAFAX.

După ce săptămâna trecută, clubul Liverpool anunţa că va lăsa peste 200 de angajaţi în şomaj tehnic în timpul pandemiei de coronavirus, luni, oficialii „cormoranilor” au anunţat că au revenit asupra acelei decizii pe care acum o consideră greşită.

Citește și: Klaus Iohannis, despre rectificarea bugetară: Vom avea o situație complicată a bugetului

Pe site-ul oficial al clubului, preşedintele executiv Peter Moore, şi-a cerut scuze public în faţa angajaţilor şi susţine că vor căuta alte metode pentru a trece peste această situaţie neplăcută.

„Vom căuta metode diferite pentru a proceda în aceste momente în care meciurile nu se joacă şi nu vom recurge la metoda propusă de autorităţi”, spun ei.

Cu toate acestea, după ce au fost criticaţi atât de suporteri, cât şi de foşti jucători ai clubului, oficialii lui Liverpool au ţinut să precizeze: „În acest spirit al transparenţei trebuie să fim clari. În ciuda faptului că ne aflam într-o poziţie bună înaintea acestei crize, veniturile noastre au fost suspendate, iar cheltuielile rămân. Ca fiecare alt sector al societăţii, simţim o nesiguranţă uriaşă şi suntem îngrijoraţi pentru prezentul şi viitorul nostru”.

Citește și: Klaus Iohannis aduce vești bune: Primim în această săptămână 2,5 milioane de măști pentru medici, 5 milioane de măști pentru forţe de ordine, 8 milioane de măști care vor ajunge la populație

Sam Colymore, fost jucător al „cormoranilor” a criticat dur decizia clubului de a-şi lăsa angajaţii în şomaj tehnic: „Nu cred că este vreun suporter al lui Liverpool care ar fi altfel decât dezgustat de decizia luată cu privire la şomajul staff-ului. Este greşit”.

Football news:

Madness in Frankfurt: Eintracht 34 times hit the goal, but almost lost (saved 9 minutes before the whistle)
Real Madrid extended the contract with Casemiro until 2023 (Marca)
Teddy Sheringham: Pogba needs to leave for Manchester United to buy someone with the right mentality
In France, 400 fans came to watch illegal football. After the goal, they ran onto the field
Solskjaer on ighalo's loan: I Hope he can finish what he started, maybe by winning a trophy with Manchester United
Mueller on Alfonso Davis: The Munich runner constantly steals the ball from the opponent
Favre about 0:1 with Bayern: Borussia deserved a draw