CNAIR a anunţat vineri, 19 iulie, că s-a reluat circulaţia pe ambele benzi ale Autostrăzii Soarelui, pe sensul de mers Bucureşti - Constanţa. Totodată, compania a postat şi o fotografie cu porţiunea de autostradă reparată.

„Echipele DRDP Bucureşti au intervenit astăzi de urgenţă pe sensul de mers Bucureşti - Constanţa al Autostrăzii Soarelui la km 14+300, pentru remedierea unei denivelări a structurii rutiere. Lucrările s-au încheiat, iar restricţiile au fost ridicate.

Precizăm că porţiunea cuprinsă între km 12 +000 şi km 36+000 a Autostrăzii Soarelui (A2) este construită din plăci de beton, care, pe timp de vară, pot suferi modificări din cauza căldurii. Din acest motiv pe sectorul în cauză a fost instituită o restricţie de viteza de 80 km/h”, mai spun cei de la CNAIR.

Postarea companiei naţionale a stârnit imediat un val de glume din partea şoferilor:

„Gata, au cârpit-o! Nu uitaţi să plătiţi rovinieta şi taxa de PEAJ de la Feteşti!”

„Ce frumos aţi asfaltat! Ca afară”

„Ne facem de tot râsul. Nu suntem în stare ca ţară europeană ce ne considerăm să terminăm odată autostrada dintr-un capăt în celălalt al ţări? Şi venim cu poze la cârpeli pe o autostradă doar cu numele”

„Am ajuns să ne laudăm că am plombat o groapă...PE AUTOSTRADĂ!!! mai aveaţi puţin şi îi tăiaţi panglica.”

„Urât a ieşit. A fost Dorel de tură şi a asfaltat cu butelia?”

Pe aceeaşi temă:

Aglomeraţie spre mare, pe Autostrada Soarelui: o bandă, blocată din cauza unor lucrări VIDEO

Autostrada către mare, cu restricţii în plin sezon. Încălcarea acestora se pedepseşte cu amendă

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos: