Romania

Dimineti perfecte si zile productive – 3 obiceiuri pe care sa le adopti si tu!

    In acest sens, straduindu-ne putin si luand cateva tips-uri din ritualul de dimineata al oamenilor matinali, cu siguranta putem face cateva schimbari in viata noastra pentru a ne usura zilele si pentru a avea mai multa energie. Este intradevar greu sa ne schimbam felul de a fi si modul in care actionam in diverse situatii, insa daca ne dorim cu adevarat acest lucru, iata trei obiceiuri pe care poti sa le adopti si tu pentru a avea parte de dimineti perfecte si zile productive.

    Dusul de dimineata


    Nimic nu ne invioreaza mai tare decat dusul de dimineata! Cu toate ca ne este greu sa ne trezim mai repede, faceti un mic efort si puneti alarma sa sune mai devreme pentru a avea macar 5 minute timp pentru un dus revigorant. Fie ca suntem sau nu adeptii dusului de dimineata, aceasta metoda este una foarte efectiva si incercata cateva zile la rand, cu siguranta ne va convinge si o vom include in ritualul nostru.

    Micul dejun


    Se spune ca micul dejun este cea mai importanta masa a unei zile si acest lucru este cat se poate de adevarat. Daca totusi am reusit sa ne trezim mai devreme si am avut parte de un dus revigorant, putem opta pentru o omleta sau niste toast-uri cu ou (alimente care ne dau un aport sporit de energie si ne vor tine de foame pentru un timp indelungat), in caz contrar, o portie de cereale cu lapte, o banane, un baton de cereale etc. sunt cateva optiuni rapide pe care sa le consumam dimineata.

    O ceasca de cafea


    Diminetile nu ar fi perfecte fara ceasca de cafea! Pentru fiecare dintre noi, cei care consumam cafea, savurarea unei cesti din aceasta minunata licoare este un adevarat ritual de care ne bucuram zilnic, fie acasa, fie la job. Si pentru ca suntem fiinte extrem de ocupate, cel mai eficient mod prin care ne putem bucura de o ceasca de cafea este achizitionarea unui aparat care functioneaza cu capsule de cafea si care poate fi programat sa prepare cafeua ta preferata pana faci dus sau pana iti pregatesti micul dejun.

Football news:

Avangard congratulated Zenit with the title: it's Time to match and take the Gagarin Cup
Coach of Orenburg Pro 0:1 with Rubin: Morally devastated, could have drawn
Kike Setien: Griezmann played a great match, understood Messi well, scored a great goal. We changed something
Barca President on the Real Madrid match: VAR always favours one team. I have an unpleasant feeling
Faty scored the 9,000 th goal in the history of Barcelona
Griezmann scored in La Liga for the first time since February with a pass from Messi
Suarez came out on the 3rd place in the list of the best Barca Goalscorers in history