Potrivit Inspectoratului Județean de Poliție Botoșani accidentul s-a produs pe o stradă din municipiul Botoșani, după ce mașina condusă de șofer în vârstă de 80 de ani a lovit o femeie în vârstă de 83 de ani.

Accidentul s-ar fi produs ca urmare a faptului că pietonul, s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis şi fără să se asigure.

„Un bărbat de 80 de ani, care se deplasa în calitate de conducător auto pe strada Pacea din municipiul Botoşani, a surprins şi accidentat o femeie de 83 de ani, care se angajase în traversarea străzii prin loc nepermis şi fără să se asigure corespunzător”, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliție Botoşani, Maria Carp, pentru Agerpres.

Aceasta a adăugat: ”În urma impactului, a rezultat rănirea pietonului, care a fost transportat la o unitate medicală pentru acordarea îngrijirilor de specialitate”

Bătrânul aflat la volan este acum cercetat sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Citeşte şi:

Finanțarea autostrăzii Sibiu – Pitești, blocată de gândacul croitor. Acuzele lui Răzvan Cuc și reacția acidă a lui Lucian Bode

Tragedie în Brașov: un băiat plecat la joacă împreună cu fratele său, găsit mort în râul Olt. Celălalt minor e dat dispărut

Controale și în alte județe, după cazul ISU Dolj. ”S-ar putea ca această epidemie să fie în toată țara!”

De ce a murit Cristina Țopescu și când ar fi survenit decesul

GSP.RO

De ce a murit Cristina Țopescu și când ar fi survenit decesul

Horoscop 13 ianuarie 2020. Scorpionii au parte de o perioadă mai intensă

HOROSCOP

Horoscop 13 ianuarie 2020. Scorpionii au parte de o perioadă mai intensă