Romania

Donatie de 35 de milioane de dolari din lumea sportului pentru victimele pandemiei de coronavirus

Liga Nationala profesionista de fotbal american (NFL) a anuntat, vineri, ca organizatia sa impreuna cu Sindicatul jucatorilor au donat peste 35 de milioane dolari pentru victimele pandemiei de coronavirus, informeaza agentia EFE.

Donatiile au inceput din data de 16 martie, cand au fost amanate toate competitiile sportive din Statele Unite, iar Fundatia NFL a donat 3,5 milioane dolari ca parte a eforturilor pentru lupta contra pandemiei de Covid-19.

Donatiile "familiei" NFL au fost canalizate prin intermediul a 10 organizatii de caritate din Statele Unite, precum Crucea Rosie Americana, Fundatia Bob Woodruff, Boys & Girls Clubs of Americ etc.

"Toti suntem afectati de pandemia de Covid-19. Acum, mai mult ca niciodata, trebuie sa fim uniti ca sa ramanem in casa si sa ne mentinem puternici", a afrmat comisarul NFL, Roger Goodell.

Liga Nationala profesionista de fotbal american (NFL) a cerut celor 32 de francize care o compun sa-si inchida toate bazele, pentru a intensifica eforturile in lupta contra propagarii noului coronavirus.

Toate cluburile din liga si-au suspendat deja activitatile comerciale obisnuite si au interzis jucatorilor sa se mai deplaseze la bazele echipelor lor, cu exceptia cazurilor unor tratamente medicale.

National Football League, cea mai populara liga sportiva profesionista din Statele Unite, a evitat pana acum un impact semnificativ al pandemiei de coronavirus deoarece se afla in extrasezon. Comisarul NFL, Roger Goodell, a anuntat recent ca draftul, selectia celor mai valorosi jucatori universitari de catre francize, va avea loc conform planificarii, in perioada 23-25 aprilie, la Las Vegas, insa cu portile inchise.

Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.


Football news:

Real were denied the transfer of Havertz for 80 million euros. Bayer wants 100 million (Bild)
Balotelli on skipping training: I'm still sick
CEO Of The Homeland: Information about merging with Khimki is incorrect
Liverpool offered Werner the same salary as Chelsea, but dropped out of the competition as Leipzig refused to make a discount
A large number of games play into the hands of Real Madrid. Their composition is better than that of Barca. Ex-Madrid player Pirri on the La Liga calendar
The referee in Latvia showed a black football player a red card and a FAK. This is a very awkward situation
Barcelona has launched the streaming service Barça TV+