logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Romania

Federaţia de Canotaj a avut un șoc atunci când a aflat suma pe care o va primi de la Ministerul Tineretului şi Sportului

canotaj rio

Federaţia de Canotaj primeşte cea mai mare finanţare în acest an de la Ministerul Tineretului şi Sportului, conform repartizării anunţate, luni, într-o conferinţă de presă, ministrul Ionuţ Stroe, potrivit news.ro.

În total, suma cu care Ministerul Tineretului şi Sportului finanţează federaţiile sportive în 2020 este de 132.200.000 de lei.

De asemenea, separat, Comitetul Olimpic şi Sportiv Român (COSR) va fi finanţat de la bugetul de stat cu suma de 69.600.000 de lei.

Citește și: A murit Cristina Țopescu

Ionuţ Stroe a declarat, luni, că bugetul împărţit federaţiilor va fi completat în luna septembrie cu banii din taxele pe alcool şi tutun.

Ministerul Tineretului şi Sportului a declarat eligibile 63 de federaţii sportive naţionale din cele 68 care au depus cerere de finanţare pentru anul 2020.

Comisia de evaluare din cadrul MTS s-a întrunit în perioada 20-31 decembrie 2019 şi a analizat cererile depuse la sediul ministerului, stabilind că federaţiile de tenis, aikido, go, hochei pe iarbă şi pescuit sportiv nu îndeplinesc condiţiile de eligibilitate pentru finanţare în 2020.

Themes
ICO