logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Romania

Fiscul ieşean îi scoate la vânzare terenurile notarului Mihai Suleap

Direcţia Regională Generală a Finanţelor Publice Iaşi scoate la licitaţie pe 29 martie mai multe bunuri mobile şi imobile. Primele pe listă sunt patru terenuri situate în comuna Probota, al căror proprietar este Mihai Suleap, prin Biroul Notarial Public pe care îl deţine. Două dintre terenuri au în jur de 13.500 de metri pătraţi iar celelalte două au 8.800 mp, respectiv 6.400 mp. 

Acestea au fost evaluate la un preţ total de peste 423.000 de lei, însă preţul de pornire la licitaţie este de puţin peste 200.000 de lei. Fiind a patra licitaţie, preţul s-a înjumătăţit, conform legii. Tot de la ora 10 vor mai fi scoase la licitaţie şi 10 bunuri ce aparţin societăţii SC Traian Multipresc SRL din Iaşi. Şi aici preţul este diminuat cu 50%, preţul total fiind 14.100 de lei. Ieşenii pot cumpăra la licitaţie de la fisc stand frână plus suspensie la preţul de 6.600 de lei, analizator gaze Kombi Stargas la 2.400 de lei sau pompe turbo jet la preţul de 1.100 de lei. Licitaţiile vor avea loc la ora 10  la sediul din centru, iar cei care doresc să se înscrie trebuie să depună dosarul cel puţin cu o zi înainte. Pentru dosar sunt necesare următoarele acte: copie după buletin, oferta de cumpărare, chitanţă cu plata a 10% din preţul bunului, care se achită prin foaie de vărsământ la caseria fiscului şi o declaraţie pe proprie răspundere cum că cel care cumpără  nu este interpus cu vânzătorul. Pentru mai multe detalii puteţi suna la numărul de telefon: 0232/ 465.880, interior 116. 

Themes
ICO