Romania

FOTO - Jennifer Lopez a pozat nud pentru coperta single-ului „In The Morning”

Cântăreaţa americană Jennifer Lopez, în vârstă de 51 de ani, şi-a anunţă single-ul „In The Morning”, ce va fi lansat vineri, prin intermediul unei fotografii nud folosită pentru coperta single-ului.

„Surpriză! Iată coperta oficială pentru «In The Morning». Single-ul va fi lansat vineri”, a scris ea pe contul de Instagram. Cel mai recent single lansat de artistă este „Pa' Ti + Lonely”, colaborare cu Maluma apărută în luna septembrie. Săptămâna trecută, Jennifer Lopez a primit Icon Award, la gala E! People's Choice Awards.

Lopez, care va putea fi vâzută în curând în „Shotgun Wedding” alături de Armie Hammer, a susţinut un discurs motivaţional: „Anul acesta ne-a arătat ceea ce conta şi ce nu, iar în cazul meu a consolidat ceea ce conta cel mai mult: oamenii. Toţi. Împreună. Ajutându-ne, iubindu-ne, fiind buni unii cu alţii, şi importanţa acestei legături, atingerea umană. Am realizat că este lucrul pentru care lupt în tot ceea ce fac - să ajung la oameni. Cred că asta vrem toţi, acele experienţe împărtăşite pentru a şti că nu suntem singuri”.

Ea a spus că a fost greu să ajungă unde a ajuns şi că speră să fie o sursă de inspiraţie pentru fetele din întreaga lume. „Ca femeie şi latino-americană, trebuie să munceşti de două ori mai mult pentru a primi aceleaşi ocazii. Visurile mele şi ambiţia mea i-au enervat pe oameni. Cu cât îmi spuneau mai mult că nu le pot îndeplini, cu atât mai mult ştiam că trebuie... Adevărata măsură a succesului nu stă în cifrele de box office sau în discurile vândute. Stăîn faptul că inspiri fetele de toate vârstele şi culorile din lume că pot face orice vor. Visurile vă sunt limitate doar de imaginaţie şi determinarea de a nu renunţa vreodată”.

Football news:

Liverpool and PSG offered contracts to Alaba, but the player chose Real Madrid. He dreamed of playing for Madrid
I believe in Zlatan. Ibrahimovic asked about Milan's chances of winning the Scudetto
Man City have yet to offer Aguero and Fernandinho contract extensions
Frank Lampard: Chelsea do not have Hazard, who accounted for 50% of goals and assists, and Diego Costa with 30 goals for the season
Let See ten Mangalica and we win the Champions League. The Milan newcomer was a nightmare for Messi, quarreled with Pep and was a favorite of Allegri
Real Madrid can sign Aguero, Giroud or Milik after Jovic's departure
Chelsea spent the most in Europe on transfers in 2020. Manchester United - 2nd, Man City-3rd