logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Romania

Guvernul va aplica Legea pensiilor in formula actuala, cu majorarea punctului de pensie cu 40%

Actuala Lege a pensiilor, care prevede si majorarea cu 40% a punctului de pensie incepand cu data de 1 septembrie 2020, nu va fi modificata, a declarat, miercuri seara, seful Cancelariei prim-ministrului, Ionel Danca.

Potrivit acestuia, toate drepturile de natura salariala ale angajatilor din sistemul bugetar, dar si drepturile de pensie acordate in baza actelor normative in vigoare vor fi mentinute.

"Din nou ma intorc la programul de guvernare si acolo scrie foarte clar ca plata drepturilor salariale legale in vigoare, precum si a drepturilor de pensie este garantata conform dispozitiilor legale in vigoare.

Deci, da, raspunsul este categoric, aplicam Legea pensiilor in formula actuala, care prevede majorarea punctului de pensie cu 40% din septembrie.

Cardul de masa Up Dejun este versiunea moderna si simplificata a tichetului de masa. Ai 0 lei costuri la emiterea cardurilor si economisesti pana la 37% fata de o crestere salariala in bani. Afla mai multe AICI!

Intotdeauna am sustinut cresterea puterii de cumparare, a veniturilor pentru toti romanii, fie ca sunt in sistemul public, in sistemul de economie privata sau la pensie. Asta e o promisiune pe care am hotarat sa o respectam", a afirmat Danca la Romania TV.Acesta a respins informatiile potrivit carora PNL ar intentiona sa initieze un proiect de act normativ care sa prevada modificarea Legii pensiilor, astfel incat majorarea cu 40% a punctului de pensie sa nu fie acordata.

"Nu modificam Legea pensiilor in ceea ce priveste majorarea punctului de pensie cu 40% din septembrie", a precizat Ionel Danca.

Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.


Themes
ICO