Romania

În Arhiepiscopia Sibiului au fost inaugurate un serviciu de ambulanţă şi un cabinet stomatologic

BOR ortodoxa biserica

În Arhiepiscopia Sibiului au fost inaugurate joi un serviciu de ambulanţă şi un cabinet stomatologic situat în apropierea Catedralei Mitropolitane din Sibiu, notează Basilica.ro.

Cabinetul stomatologic şi ambulanţa au fost binecuvântate de Mitropolitul Laurenţiu al Ardealului.

Cabinetul stomatologic şi-a început activitatea încă din luna ianuarie a acestui an. Prin personalul medical, persoanele cu venituri reduse, familiile şi copiii care au nevoie de aceste servicii medicale primesc tratament de specialitate.

Mitropolitul Laurenţiu a afirmat cu prilejul evenimentului că prin intermediul cabinetului şi al ambulanţei „avem posibilitatea acum de a continua și mai accentuat o lucrare socială”.

„O lucrare de întrajutorare a celor care au nevoie de ajutor mai mult decât avem noi. Dumnezeu ne oferă darurile Sale pentru ca noi să putem să le înmulțim, să le dăm și la alții”.

„Îi pomenim aici pe toți cei care sunt alături de noi, cei care ne-au spus la dispoziție această ambulanță ca să putem și noi să-i ajutăm pe cei care au nevoie de transport, dar mai ales să întreprindem vizite de specialitate cu medici creștini și binevoitori în cele mai îndepărtate locuri, la oameni care au nevoie de această mână de ajutor. Mulțumim binefăcătorilor noștri din Germania și celor care se ostenesc aici”, a spus ierarhul.

Cabinetul medical și serviciul de ambulanță vin să completeze serviciile medicale oferite de Arhiepiscopia Sibiului persoanelor aflate în dificultate în Centrul de recuperare neuro-motorie şi de consiliere psihologică „Sfântul Nectarie”, aflat în aceeași incintă.

Football news:

Manchester City showed a new away form
The Icelandic national team presented their home uniforms for the 2020/21 season
In 1999, Arsenal beat Sheffield in the Cup, but Wenger offered to replay the match – because Kanu violated fair play
Milan and Napoli are Interested in Godfrey. Norwich wants 30 million euros for the defender
Wenger named the Champions League favourites: Manchester City and PSG
Manchester United are preparing an official offer for Sancho. Borussia demands 120 million euros
Conte will meet Marotta today. The coach was critical of Inter's management