Romania

Interlopul care i-a înjughiat pe baschetbaliştii americani, dat în urmărire general

Sportivii au fost transportaţi în stare gravă la Spitalul Judeţean, unul dintre ei având colonul perforat. Acesta a fost transportat cu elicopterul, ieri, la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Bucureşti, pentru a fi operat din nou. Cei doi baschetbalişti au ajuns la Cuza Sport luna trecută şi se aflau la terasă împreună cu mai mulţi colegi de echipă. Aceştia au fost atacaţi de Husein Daniel Gabriel, zis şi „Dasaev”, un interlop care şi-a câştigat notorietatea prin atrocităţile comise: tăierea mâinilor unui rival, viol şi proxenetism. Din sursele EVZ, în timpul conflictului, cei doi sportivi s-au adăpostit pe culoarul din faţa băii, însă în zadar: Dasaev i-a înjughiat. Cauza conflictului nu s-a stabilit. Iniţial, s-a crezut că a izbucnit de la o fată care s-ar fi ridicat de la masa interlopului pentru a discuta cu unul dintre sportivi, însă antrenorul lor a negat aceste lucruri, susţinând că fata venise cu baschetbaliştii. De asemenea, planează suspiciunea că bodyguarzii localului nu au intervenit.

Reacția Ambasadei SUA

Ambasada Statelor Unite a transmis, duminică, agenţiei News.ro că a luat cunoştinţă de cazul celor doi baschetbalişti şi că urmăreşte „îndeaproape” incidentul.

Să nu uităm de cazul de la Giurgiu

Reamintim încă un caz revoltător, care a avut loc în 2011, când un alt baschetbalist american, Chauncey Hardy, s-a stins din viaţă în urma unui conflict izbucnit în clubul „Emotione” din Giurgiu. Americanul de 23 de ani şi-a pierdut viaţa, izbindu-se cu capul de podea, după ce a încasat un pumn de la Ionuţ Adrian Tănăşoiu.


Football news:

Showsport supports the journalist Ivan Safronov, accused of treason. This is a very suspicious case
Mario Gomez, Pizarro, Emre, lomberts and other heroes who finished their careers this summer
Dyer was suspended for 4 matches for a brawl with a fan in the stands
Jorginho is unhappy that he doesn't play enough at Chelsea. Sarri wants to invite him to Juventus
The crazy story of the referee who forgot the rules and gave 16 extra penalties. All because of the new rules of the series
Havertz told Bayer that he wanted to leave. Chelsea is ready to pay 70+30 million euros for it
Spartak-Lokomotiv: who will win?