logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Romania

Ioana Ramona Bruynseels: 'Rezultatul nu este cum ni l-am fi dorit'

Inquam Ramona Ioana Bruynseels porumbei

Ioana Ramona Bruynseels, candidata Partidul Puterii Umaniste, care a obținut 1,9% în primul tur al alegerilor prezidențiale, a declarat că România nu este încă pregătită pentru o schimbare majoră și un președinte tânăr care a apărut recent, relatează Mediafax.

Citește și: VIDEO SCANDAL în direct la TV, între Ponta și Viorica Dăncilă: 'Fiți mai deșteaptă decât portarul de la intrare/Puteți să vă calmați, luați un extraveral'

"Mulțumesc românilor care au votat, indiferent cu care dintre cei 14 candidați. Este un exercițiu democrati important, ar fi putut fi prezență și mai mare. Este o onoare să primesc fiecare vot. Rezultatul nu este cum ni l-am fi dorit. Am fi preferat să intrăm în turul 2, dar se pare că România nu este pregătită de un președinte tânăr care a apărut recent, care vrea să schimbe paradigma politicii din România. Acum 4 luni eram o necunoscută, azi câteva sute de mii de români au investit încredere în mine. Nu mă opresc din politică, am multe proiecte", a declarat Ioana Ramona Bruynseels.

Exit poll-ul realizat de institutele de sondare CURS-Avangarde în primul tur al alegerilor prezidențiale arată că Klaus Iohannis a obținut 39%, Viorica Dăncilă -22,5%, Dan Barna-16,4%, Mircea Diaconu-7,9%, Theodor Paleologu-6,1%, Kelemen Hunor-3,9%, Ramona Bruynseels- 1,9%, Alexandru Cumpănașu-1,2%.

Themes
ICO