Romania

Liberalul Ioan Turc a castigat functia de primar al municipiului Bistrita

Presedintele PNL Bistrita-Nasaud, Ioan Turc, a castigat functia de primar al municipiului Bistrita, in urma alegerilor locale de duminica, potrivit numaratorilor paralele realizate atat de liberali, cat si de social-democrati, acesta candidand din partea aliantei electorale PNL-USR-PLUS.

Principalul contracandidat a fost social-democratul Cristian Niculae, candidatul "Aliantei pentru Bistrita" (PSD-ALDE-UDMR-Pro Romania), in timp ce primarul PSD care a ocupat aceasta functie in ultimii 12 ani, Ovidiu Cretu, nu a mai candidat.

Ioan Turc a organizat o conferinta de presa, in noaptea de duminica spre luni, chiar pe pietonalul din centrul istoric al municipiul Bistrita, in fata sediului PNL, ocazie cu care le-a multumit cetatenilor care s-au prezentat la urne si le-a promis ca va respecta toate promisiunile facute in campania electorala.

"Le multumesc bistritenilor pentru faptul ca au inteles ca orasul are nevoie de o restartare. Le multumesc celor din echipa mea, oameni extraordinari. (...) Doresc sa le spun bistritenilor faptul ca incepe o perioada grea de munca. Ii asigur ca toata energia mea o voi pune in slujba comunitatii. Le promit si ma angajez ca tot ceea ce am spus in campania electorala va deveni realitate. Bistrita va deveni un exemplu de bune practici in Ardeal si in Romania. (...) Le multumesc mult oamenilor care au iesit la vot - in primul rand celor care m-au votat, dar nu numai, le multumesc si celor care au iesit la vot si nu m-au votat. Asa este cinstit in democratie, oamenii au optiuni. Am sa le dau ocazia ca, peste patru ani, sa ma voteze intr-un numar mult mai mare", a spus Turc.

Liderul judetean al PNL a mai reliefat castigarea primariilor in orasul Nasaud si comunele Petru Rares, Sant si Rebra, despre care a spus ca pentru el "reprezinta un motiv de bucurie uriasa", mentionand ca exista si alte primarii unde liberalii s-au impus, dar ca asteapta rezultatele finale pentru a le anunta.


Football news:

Lampard on Cech in the Premier League bid: it will be good for Our goalkeepers to train with one of the best goalkeepers. He is relatively young
Coach Salzburg had a problem with being an American. And I came up with a game style while watching the Princeton rowers
Ozil on not being included in Arsenal's Premier League bid: Very disappointed. Loyalty is rare today
Ronaldo has a bald haircut: Success is measured by the obstacles you overcome ­čśë ­čĺ¬ ­čĆŻ
UEFA on the European Premier League: She's bound to get bored. The Champions League is the best tournament in the world
Salzburg sold Holand and Minamino - and has already gathered new potential stars. The season started with 35 goals in 8 games
Sulscher twice outplayed Tuchel: first he mirrored the scheme (helped to contain), and then released Pogba in time (helped to add to the attack)