logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Romania

Loteria Română lansează un nou loz randalinat: ALBINUȚA NOROCOASĂ

loteria romana

”ALBINUȚA NOROCOASĂ” este noul produs cu care LOTERIA ROMANA continua traditia lozului randalinat. Inca din prima luna a anului jucatorii increzatori in sansa lor sunt la fel de aproape de posibilitatea unui castig alegand un loz special cu un design deosebit de atractiv.

Pentru aceasta noua serie de loz Loteria Romana a pus la bataie 340.053 de castiguri in valoare totala de 1.800.000 de lei.

Citește și: Eveniment de lansare a proiectului 'Creșterea capacității instituționale a Curții de Conturi a României și a capacității de a interacționa cu mediul extern'

Cu numai 3 lei, pretul unui loz ”ALBINUȚA NOROCOASĂ”, jucatorii care se simt inspirati sa-si incerce norocul pot castiga premii in valoare de 3 lei, 15 lei, 30 de lei, 50 de lei, 300 de lei, 3.000 de lei. Cele mai mari premii care pot fi castigate cu acest nou loz randalinat sunt in valoare de 30.000 de lei fiecare.

Produsele Loteriei Romane aduc jucatorilor bucuria de a-si incerca norocul in fiecare zi, pentru castigarea unor premii deosebite in bani, indiferent care dintre produsele loteristice reprezinta jocul lor preferat.

face01- ALBINUTA NOROCOASA

Themes
ICO