Romania

Ludovic Orban, după miezul nopții: 'PNL a câștigat alegerile locale! Nu sărbătorim, facem numărătoarea paralelă a voturilor'

Orban Ludovic

Ludovic Orban spune că PNL este marele câștigător al alegerilor locale, deși PSD a clamat că va avea cei mai mulți aleși.

”PNL a câștigat alegerile locale! Nu sărbătorim, facem numărătoarea paralelă a voturilor. Una este să câștigi o localitate cu 1.000 de votanți, alta este să câștigi Bucureștiului.

Este prematur să dăm un număr cu certitudine, dar vom avea între 17 și 22 de șefii de consilii județene, noi plecând de la 8.

Așteptăm numărătoarea pentru Sectorul 5, pentru că în celelalte sectoare rezultatele sunt apropiate de cele prezentate de exit-poll-uri.

Obiectivul nostru a fost câștigarea Primăriei Capitalei, majoritatea în Consiliu și cât mai multe primării de sector.”, a declarat Ludovic Orban, în noaptea de duminică spre luni, la România TV.

Football news:

Di Maria didn't want to go to Manchester United, but he moved for a fat contract - and didn't fall into van Gaal's philosophy at all. The coach and the robbery broke it
UEFA will reduce payments to clubs in the Champions League and Europa League for 5 years due to losses from the pandemic
Cherchesov's son had a successful operation after breaking his jaw. Recovery period - 4 weeks
Alberto Zaccheroni: Ibrahimovic had a greater impact on Italian football than Cristiano Ronaldo
Lucien Favre: Borussia can't rely too much on Holand. He played all the matches for the national team
Simone Inzaghi: Borussia is one of the top eight teams in Europe. Lazio need to play aggressively
Ramos missed Real Madrid's training session and most likely won't play Shakhtar