Romania

Mafiotul Nunzio Larizza, unul dintre cei mai cautati traficanti de droguri din Italia, a fost prins in Bucuresti

Nunzio Larizza, unul dintre cei mai cunoscuti membri ai clanului Schettino care se ocupa cu traficul de droguri de mare risc, in Italia, a fost prins in Romania. El a fost retinjut pentru 34 de ore de si urmeaza sa inceapa procedurile de extradare.

"Politistii Directiei de Investigatii Criminale au depistat un cetatean italian, urmarit international la solicitarea autoritatilor din Italia, pentru ca ar fi constituit un grup infractional organizat cu scopul de a achizitiona, transporta si vinde cocaina in cantitati mari.

La data de 13 august 2020, politistii Serviciului Urmariri din cadrul Directiei de Investigatii Criminale - I.G.P.R. au depistat, in Bucuresti, un cetatean italian, urmarit international la solicitarea autoritatilor italiene.

Acesta era cautat pentru comiterea infractiunilor de constituire a unui grup infractional organizat si trafic de droguri, constand in aceea ca, impreuna cu alti cetateni italieni, ar fi constituit un grup infractional organizat cu scopul de a achizitiona, transporta si vinde cocaina in cantitati mari.

Persoana urmarita a fost condusa la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Bucuresti care a dispus retinerea lui pentru 24 de ore. In cursul acestei zile, barbatul va fi prezentat magistratilor Curtii de Apel Bucuresti, in vederea confirmarii mandatului si demararii procedurii de predare catre autoritatile judiciare din Italia", a transmis Politia Romana.

- stire in curs de actualizare-


Football news:

PSG are in talks with Chelsea about Bakayoko. The Blues are ready to give the player on loan
The start time of the match Liverpool - Arsenal moved up 15 minutes early because of a curfew in England
Jose Mourinho: I'm tired of asking questions about Allie. 99% of the responsibility lies with the players. On me 1%
Werner admits he was doubtful about moving to Chelsea after the Bayern Munich defeat: I'd be lying if I said that it didn't happen
Messi and Neymar shared 4th place in the voting for the UEFA player of the season award, Ronaldo - 10th
Bayern are ready to offer Alaba a 5-year contract. Previously discussed a 4-year deal
Klopp, flick and Nagelsmann are up for the best coach of the season award