logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
Купить трафикКупить трафик
star Избранное: Tag Tag Tag Tag Tag
Купить трафикКупить трафик
Romania

Marcel Ciolacu ține în ȘAH PSD cu privire la candidatura la șefia partidului: 'Mandatul meu acum e de a organiza Congresul'

Marcel Ciolacu

Marcel Ciolacu a afirmat, întrebat dacă va candida la vreo funcție de conducere în PSD, că momentan mandatul său este să organizeze Congresul din 29 februarie, pentru a fi unul corect și transparent, anunță MEDIAFAX.

Citește și: Cel mai bogat ministru din cabinetul Orban-Ce avere are Monica Anisie .

„La discuțiile cu colegii mei organizatorice aș vrea să reamintesc că este o conducere interimară. Avem un obiectiv foarte clar de a organiza un Congres, s-a înaintat o dată pe 29 februaire. Vom vedea forma ordinar sau extraordinar, marea majoritate fiind pentru un Congres ordinar. Ne vom face treaba să fie un Congres corect și transparent”, a declarat Marcel Ciolacu, la finalul CEx al PSD.

Liderul interimar al PSD a adăugat, chestionat dacă va candida la Congres, că „mandatul meu în acest moment este de a organiza cel târziu pe 29 februarie un Congres corect și transparent, altfel cum au fost toate Congresele la PSD. După ce voi duce aceste lucruri la îndeplinire, o să iau și hotărâri în ceea ce mă privește”.

Citește și: Codul Penal este de partea lui Liviu Dragnea-Cum ar putea fi eliberat mai devreme

Șefia interimară a PSD a fost preluată de Marcel Ciolacu, după demisia din funcția de președinte al partidului a Vioricăi Dăncilă.

La Comitetul Executiv de miercuri a fost stabilit ca Niculae Bădălău să nu mai facă parte din conducerea centrală a PSD, după afirmațiile la adresa românilor din Diaspora. Acesta deținea interimar funcția de membru în conducerea colectivă interimară - Regiunea Sud. Niculae Bădălău este liderul PSD Giurgiu.

Темы
ICO