Romania

Marcel Vela, DEZLĂNȚUIT după gafele poliției: Am demarat controale și anchete în interiorul ministerului. Nu vom tolera nicio abatere

Marcel Vela

Mesaj dur al ministrului de Interne, Marcel Vela, după bâlbele poliției în cazul uciderii lui Emi Pian. Vela a spus, vineri, că, de la preluarea mandatului, au fost făcute mai multe teste de integritate în cadrul instituției pe care o conduce. El a afirmat că au fost demarate mai multe ancheta în cadrul ministerului, conform Mediafax.

Citește și: Traian Băsescu PROFEȚEȘTE: Răzbunarea pentru Pian va crâncenă

„Este prima dată când Ministerul de Interne ia într-un mod serios această problemă (a infracționalității - n.red.). Actualul guvern a acordat prioriate Ministerului de Interne. Avem dotările de care avea nevoie Poliția Română, de la schimbarea flotei, la dotări de armamaent. Ieri (joi - n.red.) am primit și bastoanele cu șoc electric”, a spus Vela, prezent pe Aeroportul Internațional Otopeni „Henri Coandă”, unde are loc o operațiune de extrădare a doi suspecți de infracțiuni internaționale.

Ministrul de Interne a mai spus că, la nivelul instituției pe care o coordonează există mai multe anchete și nu va fi acceptată „nicio pată pe MAI”.

„Am mărit capacitatea de a face teste de integritate în Ministerul de Interne și unde sunt disfuncționalități am demarat controale și anchete în interiorul ministerului. Nu vom tolera nicio abatere, niciun act care să fie o pată pe Ministerul de Interne. Suntem cu ochii pe infractori, oriunde s-ar afla, în România, în orice țară, pe orice continent”, a conchis Marcel Vela.

Football news:

Pep Guardiola: city are still far from their best form. We have dropped 10 players
Zidane on Jovic's future: anything can happen. I can't say anything until the window closes
Flick on Bayern's Interest in Kramaric: I know him well, but I haven't heard anything about it
We have three clubs in this group stage of the Champions League. How did campaigns with two end up?
Solskjaer on transfers: No news. Working with what we have, Manchester United have a big squad
Guardiola confirmed that Zinchenko will stay at Manchester City
Bayern won 5 trophies in a year. To repeat the record Barca need to take another