Romania

Mures: Barbat retinut dupa ce a furat banii unui croat in timp ce negocia cu el pretul unor oale

Parchetul de pe langa Curtea de Apel Targu Mures a emis, miercuri, o ordonanta de retinere pentru 24 de ore pe numele unui barbat in varsta de 39 de ani, in baza mandatului european de arestare emis de autoritatile din Croatia, dupa ce acesta i-ar fi furat banii unui cetatean croat in timp ce negocia cu el pretul unor oale.

Potrivit Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Mures, barbatul urmarit international a fost depistat de politisti pe raza comunei Craciunesti.

"La data de 3 august, politistii Serviciului de Investigatii Criminale au depistat, pe raza municipiului Targu Mures, un barbat de 39 de ani, din comuna Craciunesti, care ar fi comis o infractiune de furt calificat pe teritoriul statului croat, in cursul anului 2013. Autoritatile judiciare din Croatia au emis un mandat european de arestare pe numele barbatului care ar fi sustras 17.200 de kune de la persoana vatamata, in timpul activitatilor de negociere a pretului unor vase de gatit. In baza mandatului european de arestare emis de autoritatile din Croatia, barbatul de 39 de ani a fost prezentat Parchetului de pe langa Curtea de Apel Targu Mures, care a emis pe numele sau ordonanta de retinere pentru 24 de ore", a aratat IPJ Mures intr-un comunicat de presa.


Football news:

Liverpool will pay 4.1 million pounds for Zhota out of 41 million in the first year. Today the midfielder will undergo a medical
Bayern have agreed a 4+1 contract with Ajax defender Dest
Will Juventus take a 10th consecutive League title? Three out of four of our Serie A specialists think not
Norwich refused to sell Barca defender Aarons for 20 million pounds
Aston Villa bought winger Lyon Traore for 17 + 2 million pounds
Genoa have leased Zappacosta from Chelsea and Piazza from Juve
A Lebanese football player has died after being shot in the head. It was held near the funeral where shots were fired in the air