logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Romania

Peste 200 de calatori evacuati din trenul Bucuresti-Timisoara, dupa un incendiu

Peste 200 de persoane au fost evacuate din trenul care circula pe ruta Bucuresti - Timisoara, in urma unui incendiu care a izbucnit, duminica seara, la locomotiva garniturii.

Potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Timis, incendiul a izbucnit la locomotiva electrica a unui tren interregio care circula pe ruta Bucuresti - Timisoara, in gara din localitatea Recas.

Conform pompierilor, ard mocnit elementele combustibile ale compresorului principal al locomotivei.

In total, 200 de persoane au fost evacuate din tren, din care 170 au fost transportate cu alta garnitura la Timisoara. Celelalte 30 au refuzat transportul cu trenul, motiv pentru care vor ajunge la Timisoara cu masini particulare.

In gara din Recas au intervenit pentru stingerea incendiului opt pompieri cu mai multe autospeciale.

Alimentarea cu energie electrica a liniei de inalta tensiune a fost intrerupta.

Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.


All rights and copyright belongs to author:
Themes
ICO