Romania

Poliția Rutieră a făcut ravagii azi-noapte în București: 27 de permise reținute, 10 dosare penale

Poliția Rutieră din Capitală a avut o noapte "fructuoasă". Au fost aplicate 162 sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 96.200 lei şi au fost reţinute 27 permise de conducere, cele mai multe pentru conducerea unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice sau a substanţelor psihoactive.

Au fost aplicate 162 sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 96.200 lei şi au fost reţinute 27 permise de conducere, cele mai multe pentru conducerea unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice sau a substanţelor psihoactive, nerespectarea regimului legal de viteză şi pentru nerespectarea semnificaţiei culorii roşii a semaforului electric”, informează Brigada Rutieră.

De asemenea, au fost întocmite 10 dosare penale, în special pentru conducerea unei maşini de către persoane aflate sub influenţa băuturilor alcoolice sau a substanţelor psihoactive, pentru refuz de recoltare probe biologice, pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere sau având dreptul de a conduce suspendat dar şi pentru lovire şi distrugere.

În jurul orei 23.40, un bărbat în vârstă de 30 de ani a condus un autovehicul pe Bd. Basarabia fiind sub influenta substanţelor psihoactive. În momentul opririi maşinii, din interior s-a simţit un miros puternic, motiv pentru care s-a procedat la testarea cu aparatul DrugTest, rezultatul fiind pozitiv pentru consum de canabis. Acesta a fost transportat la INML în vederea recoltării de probe biologice.

În jurul orei 01.00, un bărbat în vârstă de 20 de ani a condus tot pe Bd. Basarabia, iar rezultatul testului a fost, la fel, pentru consum de canabis. Acesta a fost transportat la INML în vederea recoltării de probe biologice.

În autoturism se mai aflau trei pasageri, două fete şi un băiat. Cele două fete, precum şi şoferul au fost sancţionaţi contravenţional la Lg. 61/1991 pentru proferarea de injurii, expresii jignitoare sau vulgare.

În jurul orei 05.00, un bărbat în vârstă de 25 de ani a condus motocicleta pe strada Traian, aflându-se sub influenţa alcoolului şi fără a deţine permis de conducere. A fost testat cu etilotestul, rezultând o valoare de 0.53 mg/l alcool pur în aerul expirat, însă a refuzat recoltarea de probe biologice. Totodată, acesta nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.


BREAKING NEWS! Lovitura COLOSALA data de Kovesi! E ca si REZOLVAT totul!
BREAKING NEWS! Alexandra Stan, ACCIDENT rutier! Ce i-au facut autoritatile cand au vazut-o
VIDEO. Reacția publicului după ce Tommy Cash a pus manele la Electric Castle

Citeşte totul despre: controale, politia bucuresti, Poliţia Rutieră, razie, șoferi beți, soferi drogati

Football news:

La Liga President: Many try to justify failures on the field by talking about rest and schedule
Rivaldo on Griezmann: I Don't understand why the world champion and multi-million dollar transfer only comes out at the last minute
The Doctor Sociedad: The Youngster from serious injury. We are not currently considering the option of surgery
Klopp made Liverpool Champions. Now it's your turn: the game Showsport
Daughter of the owner of Valencia: This is our club and we can do whatever we want with it. Don't the fans understand?
Manchester City and Chelsea are Interested in Dean
10 years of Suarez's great save: hand saved Uruguay at the 2010 world Cup