Romania

România extrădează doi infractori în SUA: unul dintre ei este hacker

mascati

România urmează să extrădeze două persoane care au comis infracțiuni la nivel internațional. Anunțul a fost făcut de ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela. Unul dintre infractori era un hacker.

„„Asistăm la un act ce ține de extrădarea a doi cetățeni capturați în România de forțele speciale ale Ministerului Afacerilor Interne, care au comis infracțiuni internaționale. Este vorba despre un cetățean din vârful unei rețele de trafic de persoane, în România, Mexic și Stataele Unite ale Americii. Extrădarea vine după o decizie a Curții de Apel Craiova.

Această operațiune are loc în colaborare cu Ministerul de Interne, Interopol și tot ce înseamnă cooperare polițienească internațională. Oficialii dina Statele Unite ale Americii au venit pentru a-i prelua pe cei doi cetățeni care au comis infracțiuni.

Infracționalitatea nu este doar în România, ci la nivel internațional. Sunt ministru al afacerilor interne de nouă luni și infracțioalitatea au fost arătate inclusiv de dumneavoastră, de presă. Pot să spun că este prima dată când MAI ia cu serios această problemă, în sensul că actualul Guvern a dat o prioritate pentru noi”, a precizat ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela.

Football news:

Holand made an assist and scored for Bayern in the German super Cup match. He has 4 points in 4 games at the start of the season
Neville on Manchester United transfers: Monstrously. They owe Solskjaer defenders and a forward before the deadline
Neymar and Alvaro Gonzalez escaped punishment in the case of racist insults
Saul after 0:0 with Huesca: we weren't that bad. We tried to win, but it was impossible
Braithwaite recovered and included in the Barca squad for the game with Celta, Firpo - out of the application
Barcelona will buy Depay if Dembele leaves. Contract with Lyon striker agreed
The first black captain in the history of Chelsea, Paul Elliott can join the FA Board