Romania

Șeful Senatului: Se vede clar că acestui guvern nu-i pasă de familiile cu copii, de pensii, de salariile profesorilor

Robert Cazanciuc masca

Președintele Senatului, Robert Cazanciuc, acuză Guvernul Orban de „cinism și ipocrizie” după ce premierul Ludovic Orban a spus că alocațiile se vor majora în trepte și nu se vor dubla imediat așa cum a decis CCR.

„Cinismul și ipocrizia guvernului Orban la cote maxime! Orban nu vrea să dubleze alocațiile copiilor! Astăzi, CCR a făcut dreptate și a decis cu unanimitate de voturi, că legea dublării alocațiilor copiilor, inițiată și adoptată de parlamentarii PSD, este constituțională. Guvernul Orban care nu respectă legile țării, a primit o nouă lecție și și-a demonstrat încă odată incompetența și diletantismul. Orban a afirmat că nu va ține cont de decizia CCR și va face tot cum a hotarât deja cu alocațiile copiilor: o creștere în 5 trepte, până în 2022.

Se vede clar că acestui guvern nu-i pasă de familiile cu copii, de pensii, de salariile profesorilor, nu-i pasă de români și vedem că nu-i interesează decât să-și umple pușculița electorală de partid, din afacerile cu băieții deștepți ai pandemiei, să-și pună rudele și apropiații în funcții plătite pe bani mulți și să-i mintă pe români. Când ați primit pe tavă guvernarea, trebuia să munciți în folosul românilor și nu împotriva lor!

Haideți cu toții la vot, acum pe 27 septembrie, să le demonstrăm că suntem mai mulți și nu suntem așa naivi cum ne cred ei!”, a scris Robert Cazanciuc pe Facebook.

Football news:

Barcelona are concerned about the shape of the Target. The club believes that he did not work enough on vacation
Laporte was supported by van Dyck: Sorry, bro. No joy, even though we are rivals
Lautaro Martinez: Messi is the best in the world. He is always one step ahead of the rest
The Atletico stadium was painted pink as part of the campaign to fight breast cancer
Frank Lampard: nothing comes easy in the Champions League. This is a great platform to learn new things
Ronaldo was not included in the Juve bid for the match against Dynamo Kyiv
Bruno on the role of captain: I didn't expect it. Tomorrow it's not about me, it's about the team. Everyone should be a leader