„Copiii erau la școală în ziua în care ne-am convins noi că sunt însărcinată. Când au venit acasă am făcut consiliu de familie pentru a le da vestea cea mare. Luca a început să plângă de emoție și fericire, Andrada a fost și ea foarte, foarte încântată.

Copiii mei de ani buni își doreau un bebe, iar acum că îl vor avea în sfârșit, sunt foarte fericiți și nerăbdători. Vom avea fetiță. Se va numi Anastasia Maria. Aveam nume pregatite dinainte de a rămâne însărcinată. Stabilisem împreună cu soțul meu cum se va numi bebe, dacă va fi fetiță sau băiețel.

Am început amenajările nu numai pentru camera în care va sta bebelușul împreună cu noi, ci facem amenajări în tot apartamentul unde ne vom muta în vara aceasta până să se nască bebe. Aveam nevoie de o locuință mai spațioasă, unde să locuim toți patru, plus bebe.

Nu, nu am ieșit din casă, nici eu, nici copiii. S-a ocupat Nicușor de toate. Dar mie mi-a prins bine această perioadă, pentru că oricum am stat mai mult în pat ș,i fiindu-mi rău, nu puteam ieși din casă, nici dacă voiam.

Perioada de izolare a coincis cu cea mai grea parte a sarcinii mele”, a declarat Silvana Rîciu într-un interviu pentru Ciao.ro.

Silvana Rîciu mai are doi copii

Silvana Rîciu s-a căsătorit cu artistul Nicușor Ioniță în toamna anului trecut. Cei doi au avut o ceremonie religioasă discretă, la Mănăstirea Dervent, iar cununia civilă și petrecerea au avut loc la un local de pe malul Lacului Cernica. Cântăreața mai are doi copii din fosta căsnicie, pe Andrada și Luca.