Romania

​SONDAJ Fapta bună de azi - ziua 8. Tu decizi ONG-ul caștigător

​​Campania BCR-HotNews.ro, care își propune ca în fiecare zi să răsplătească cu 1.000 de euro o organizație sau o asociație care face fapte bune, a început. Este a8-a zi a campaniei și invităm cititorii să se implice în număr cât mai mare și să voteze ONG-ul dorit. La ora 20.00 votarea se va opri, iar ONG-ul cu cele mai multe voturi va fi beneficiarul micro-finanțării de 1.000 de euro.

Descriere ONG-uri*:

Misiunea Organizației SOS Satele Copiilor este de a oferi o familie copiilor care au rămas fără sprijinul parental și de a-i susține și proteja pe cei care riscă să-i piardă.

Mesaj primit la înscriere: Este prezentă în Romania din 1993 și are două direcții mari: creșterea copiilor fără familie și prevenirea separării de famila biologică a copiilor aflați în situații de risc, în comunitățile vulnerabile. În acest moment, 150 de copii fără familie cresc în căsuțele SOS, alături de o Mamă SOS, iar 400 de copii din comunitățile vulnerabile sunt susținuți să rămână acasă și să aibă în această perioadă tot ce au nevoie - mâncare, apă, medicamente, produse de igienă etc. Specialiștii SOS sunt pe teren, pregătesc pachete cu produse și sunt în permanentă legătură pentru a afla care este nevoia lor în timp real.

Asociația La Primul Bebe este o comunitate de sprijin pentru mame educate, implicate profesional, independente financiar, dornice de dezvoltare personală, respectuoase și empatice. Oferă sprijin viitoarelor mămici și în primii 4 ani după naștere prin apartenența la o comunitate online activă, informare prin specialiști din diverse domenii, acces gratuit și facil la evenimente de educație și dezvoltare de înaltă calitate.

Mesaj primit la înscriere: Comunitate de sprijin pentru mame educate

Asociatia Beard Brothers s-a înființat în noiembrie 2013, fiind frăție a bărboșilor cu spirit de inițiativă, care își doresc să schimbe mentalități prin implicarea activă în societatea civilă și care luptă împotriva stereotipurilor sociale și a discriminării de orice fel. "Suntem o echipă unită, care adună mereu forțe proaspete: astfel în 2015 a apărut divizia de fete, The Sisterhood, iar în 2016, Volunteer Crew, unde sunt implicați toți cei care vor să ne ajute în activitățile desfășurate".

Mesaj primit la înscriere: Împreună cu partenerii noștri și cu ajutorul comunității, vom ajuta să achiziționăm echipamente medicale atât de necesare în perioada aceasta.

*Descrierile sunt preluate de pe site-urile ONG-urilor. Ordinea ONG-urilor în descriere și în sondaj este aleatorie.

Mențiuni:

Votează mai jos ONG-ul favorit. Dacă ai probleme în a vizualiza sondajul de pe dispozitivele mobile, atunci dă click aici.

Football news:

Jordan Henderson: it's Strange to win a trophy and get it in front of empty stands. This needs to be handled
Scaloni Lionel Messi will be able to Supplement Lautaro. The Barca coach just needs to figure out how to do it
Kylian Mbappe: Liverpool are a machine. This is the merit of the coach and the result of work in training
Newcastle are in talks with Coutinho's agents
Borussia have agreed the transfer of 16-year-old Birmingham midfielder Bellingham
Gareth bale: I Don't understand why I get booed by my own fans. This is a feature of Real Madrid
Milan are planning to sign a new Central striker in the off-season