Ştefan Bănică Jr. a trebuit să ia decizii dificile sâmbătă, 27 noiembrie, în ediţia emisiunii X Factor. Din cele 10 tinere ajunse în etapa de Bootcamp doar 3 au trecut în următoarea etapă. Cele care şi-au asigurat prezenţa la "Dueluri" sunt Ioana Ardelean, Andrada Precup şi Alexandra Sîrghi, scrie Click.

Fiecare dintre cele care au urcat pe scenă au făcut tot ce le-a stat în putinţă pentru a impresiona juriul exigent. Cea care a reuşit să smulgă topote de aplaude de la public, dar şi lacrimi din partea lui Ştefan Bănică Jr a fost o concurentă cu probleme de vedere şi cu o voce angelică.

Andrada Precup, de doar 16 ani, a interpretat, cu sensibilitate, melodia "Lie, ciocârlie", iar reacţiile celor patru juraţi a fost una pe măsură. Florin Ristei s-a declarat fascinat de vocea tinerei şi a subliniat că modul în care a cântat l-a făcut să simtă fiori pe şira spinării. "Eu cred că tu trebuie să câştigi X Factor anul ăsta", a spus Ristei. "Să îţi spun că ai cântat perfect este prea puţin. Nu ştiu ce să zic, m-ai lăsat fără cuvinte efectiv", a adăugat şi Delia. 

Citeşte pe Click.ro ce i-a spus Ştefan Bănică concurentei care l-a impresionat până la lacrimi.