Romania

Teodorovici, atac la Iohhanis:"Dezinformează și manipulează cu bună ștință oamenii"

Ministrul Finanțelor îl acuză pe șeful statului de ”dezinformare și manipulare cu bună știință a oamenilor de bună credință!”. Nici adversarii din USR și PLUS nu scapă de săgețile lui Teodorovici.

Ministrul de Finanțe candidează în cursa internă a social-democraților pentru a fi candidatul pentru președinția României. Până atunci, Teodorovici își exersează atacurile la adresa rivalilor politici.

După ce CCR a declarat că președintele Klaus Iohannis a făcut degeaba referendumul pe justiție, pentru că aministia corupților nu poate fi interzisă, Teodorovici îl acuză pe acesta de ”dezinformare și manipulare cu bună știință a oamenilor de bună credință!”. Nici adversarii din USR și PLUS nu scapă de săgețile lui Teodorovici.

”Astăzi am ajuns la Bistrița. Cu același mesaj de unitate și convergență în singurul partid din România capabil să-și asume decizii și măsuri concrete, mai mult decât la nivel de declarații, speculații și gâlceavă politică.

Pentru că PSD nu va face niciodată campanie pentru a câștiga alegeri, ca pe un trofeu, o medalie sau o diplomă. Nici nu va avea satisfacția egoistă a unei victorii electorale înrămată și îndelung contemplată.

Pentru că adevărații lideri politici nu vor gândi vreodată astfel. Nu vor spune că nu vor să își asume guvernarea pentru că nu este momentul sau pentru că nu s-au aliniat toate astrele spectrului politic.

Pentru că un adevărat om de stat nu va uza de funcția de Președinte al României în scopul dezinformării și manipulării cu bună știință a oamenilor de bună credință!

Pentru că cei aleși de români să le reprezinte interesele în Parlamentul României și în Parlamentul European nu trebuie să facă figurație, animație sau calcule cinice despre cine și cum se compromite mai mult. Nici să abuzeze de mediul virtual pentru a promova imparțial revista presei ori pentru afirmații exaltate și imprudente, așa cum e cazul unora. Probabil din nostalgie pentru meseria care i-a consacrat la un moment dat și din prea multă plictiseală acum..... totuși pe bani cam mulți!!!

#insistpentruRomania”, e mesajul lui Teodorovici.


BREAKING NEWS! Lovitura COLOSALA data de Kovesi! E ca si REZOLVAT totul!
BREAKING NEWS! Alexandra Stan, ACCIDENT rutier! Ce i-au facut autoritatile cand au vazut-o
Mădălina Ghenea a întors toate privirile în vacanță. Bărbatul care a însoțit-o. FOTO

Citeşte totul despre: iohannis, teodorovici

Football news:

Faty scored the 9,000 th goal in the history of Barcelona
Griezmann scored in La Liga for the first time since February with a pass from Messi
Suarez came out on the 3rd place in the list of the best Barca Goalscorers in history
Guardiola lost 3 away games in a row in the League for the first time in his career
About Lautaro Marotta: He has not shown the slightest desire to leave
Conte on 1:2 with Bologna: Inter's Level is much lower than expected
Jurgen Klopp: Liverpool need three points, not a record. You can't break a record if you think about it all the time