logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Romania

Trei cetateni chinezi aveau in bagaje trei milioane de euro

Trei cetateni chinezi au fost retinuti pe aeroportul Fiumicino din Roma, avand in bagaje nu mai putin de trei milioane de euro.

Politistii si vamesii au remarcat la cei trei, initial, faptul ca au calatorit frecvent in ultima perioada.

Inainte sa se imbarce in avionul cu destinatia Hong Kong, chinezii au fost retinti si chestionati in legatura cu deplasarile lor frecvente, insa nu au dat explicatii credibile, astfel ca s-a decis ca ei sa fie supusi unor controle mai amanuntite. Astfel, s-au descoperit in bagajele lor trei pachete cu bani, in total 2,7 milioane de euro.

Banii au fost confiscati, iar autoritatile ancheteaza si aspectul penal al cazului.

De la inceputul anului, fortele de ordine au confiscate aproximativ zece milioane de euro reprezentad sume nedeclarate, pe aeroportul Fiumicino.

Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.


Themes
ICO