Romania

Tudorel Toader revine cu dezvăluirile: 'Mesaj care va fi șters peste o oră!'

Guvern Tudorel Toader

Tudorel Toader explică, printr-un mesaj pe Facebook presiunile la care a fost supus pentru modificarea modificarea Codului penal si a Codului de procedura penală. Toader ar fi fost șantajat cu revocarea din funcție, pentru a promova OUG de modificare, după cum transmite prin mesajul postat pe rețeaua de socializare. Presiunile ar fi venit din partea unui primar de sector, care acum este implicat în afaceri judiciare. Singurul care se potrivește descrierii ar fi Daniel Tudorache, fost primar al Sectorului 1, este acuzat de luare de mită de către DNA, care l-a pus sub control judiciar și l-a obligat să plătească un milion de euro cauțiune.

Citește și: Medicul Adrian Marinescu: ‘Pas cu pas vor fi luate măsuri. Vom vedea că din ce în ce mai multe zone, le vom avea în varianta de lockdown’

„Mesaj care va fi șters peste o oră!

Acum inteleg, din alta perspectiva, motivul pentru care un primar de sector insista sa initiez OUG pentru modificarea Codului penal si a Codului de procedura, precum si pentru amnistie si gratiere !

PS: incheia spunand - "daca nu, propun revocarea dvs"!”, a scris Tudorel Toader pe pagina sa de Facebook.

Citește și: Medic: ‘Dacă nu credeți că există COVID19 mergeți voluntari la un spital ce tratează astfel de bolnavi. Țineți de mână un pacient speriat care abia respiră’ .

content-image

Football news:

Shalimov about Miranchuk: Atalanta is an ideal team for him. Don't go anywhere
Agent about Wendel in Zenit: A risky deal, may not be justified
Shevchenko about Ukraine at Euro 2020: Goal-minimum-exit from the group
Tottenham are Interested in Southampton's top scorer Ings. He has 7 goals in 13 Premier League games
Midfielder Loko Berkovskiy focuses on de Bruyne: I give passes more often, I don't hit many goals, but I draw conclusions
Ex-coach Genoa Nicola took charge of Torino
Lampard on 8th place Chelsea: I can handle the pressure