logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Romania

Un câine dat dispărut din cauza incendiilor devastatoare din California a fost găsit după 101 zile. Cum a supraviețuit patrupedul / VIDEO

Familia Ballejos l-a pierdut pe Kingston în noiembrie, în momentul în care au izbucnit incendiile de vegetație din statul american California care au mistuit aproape 19.000 de locuințe și peste 60.000 de hectare de teren.

Câinele în vârstă de 12 ani a sărit din camioneta stăpânilor săi care și-au părăsit locuința din orașul Paradise, unde focul a făcut ravagii, relatează CNN.

Un voluntar al unei asociații de protecție a animalelor l-a găsit pe Kingston duminică.

„Când am aflat, aproape că am izbucnit în lacrimi (…) Sunt atât de mândru de el. Nu-mi vine să cred. Este un adevărat supraviețuitor”, a declarat Gabriel Ballejos, stăpânul patrupedului.

Familia a lipit afișe pe stălpi pentru a semnala dispariția lui Kingston și a luat legătura cu mai multe adăposturi de animale. Câinele a fost, în cele din urmă, recunoscut de o persoană care a văzut anunțul dispariției pe Internet.

La sfârșitul săptămânii trecute, mai mulți voluntari au depistat câinele de talie mare și au instalat o capcană pentru a-l prinde.

„Acolo era când m-am dus să verific capcana duminică”, a spus hingher, conform sursei citate.

Stâpânii câinelui cred că patrupedul a supraviețuit 101 zile pentru că ar fi vânat sconcși. Motivul: Kingston mirosea atât de urât încât voluntarii l-au spălat mai multe ore, înainte de a-l preda familiei.

De asemenea, Madison, un câine din rasa ciobănesc anatolian, a stat o lună în fața ruinelor casei stăpânii sale după incendiile din California. Deși era vizitat zilnic și i-au fost aduse mâncare și apă, câinele a refuzat să fie dus la un adăpost pentru animalele care au supraviețuit incendiilor

86 de oameni au murit, iar aproape 19.000 de locuințe au fost distruse de incendiul care a izbucnit pe 8 noiembrie 2018 la nord-est de San Francisco.

sursă foto: captură video ABC10

Citește și: 

18 infectați, dintre care 9 morți la spitalul „Marius Nasta”! Managerul Beatrice Mahler: „Nu știu câți decedați sunt și eu vreau să le știu numărul și să aflu adevărul!”

VIDEO/Ați vota-o pe Antonella? Ați vota un om care și-a urmat cu tărie visul, în ciuda prejudecăților că „așa ceva nu se poate”?!

Mizerabilii: de ce nu privim cerșetoria ca pe un abuz la adresa copiilor

Themes
ICO