logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Romania

Un cuplu din Arizona cere despăgubiri de 10 milioane de dolari statului după ce un polițist le-a amenințat copilul cu o armă

Un cuplu din Phoenix cere despăgubiri în valoare de 10 milioane de dolari după ce un videoclip arată cum ofițerii de poliție au tras cu arma după ce fiica lor de 4 ani ar fi furat o păpușă dintr-un magazin, scrie CNN.

Dravon Ames și logodnica sa au declarat pentru CNN că nu au observat când fiica lor a ieșit cu o păpușă Barbie din magazin. Imediat după ce au plecat, Ames a spus că și-a dus fiica într-un complex rezidențial pentru a o lăsa în grija babysitterului. Apoi un ofițer de poliție a venit după ei și a început să lovească în fereastră, strigând și amenințându-i că o să-i omoare.

"Stăteam cu mâinile ca să nu fim împușcați și încercam să rămân calm. Ofițerul avea un pistol cu el", a spus Ames.

Primarul din Phoenix, Kate Gallego, a cerut scuze familiei printr-o declarație făcută săptămâna trecută.

"Eu, ca mulți alții, sunt uimită de ceea ce am văzut în clipul în care poliția acționează împotriva unei familii care are un copil mic. A fost complet inadecvată și evident neprofesională", a scris Gallego într-o postare pe Facebook. "Nu există nicio situație în care acest gen de comportament ar putea fi acceptat. "

All rights and copyright belongs to author:
Themes
ICO