Romania

Un parlamentar PSD a vorbit doar un minut în fiecare an de mandat, la jurământ și la prezență. Cât câștigă deputatul

bani

Irinel Stativă e deputat PSD de Vaslui și va candida pentru un nou mandat, pe 6 decembrie. Asta deși n-a avut cine știe ce realizări în politică și a mai fost implicat și într-un scandal anul acesta. În iulie, Irinel Stativă și un alt deputat de Vaslui, Adrian Solomon au fost amendați, pentru că n-au purtat mască într-o șaormerie din centrul Vechi al Capitalei și i-au jignit pe polițiștii care au intervenit.

În lipsa unui CV, care e de negăsit, oricât ai căuta, să vorbim despre ce a făcut Irinel Stativă în cei 14 ani de când e deputat. În primul mandat, el a vorbit 3 minute și 39 de secunde, în cel de-al doilea a luat cuvântul pentru 3 minute și 57 de secunde, iar în ultimul, 8 minute și 27 de secunde, potrivit alephnews.ro.

Citește și: Dezvăluire-bombă a lui Gheorghe Piperea! Cum face bani doctorul Virgil Musta din testarea pentru Covid

A vorbit, în total, cam un sfert de oră și includem aici depunerea jurământului. Iar majoritatea intervențiilor au fost de genul „Da, votez pentru” sau „Votez împotrivă”. Deci cam 1 minut pentru fiecare an de mandat.

De când e deputat, Stativă a adunat o avere considerabilă – are două terenuri în Vaslui, două apartamente, o casă și trei mașini Toyota, dintre care două cumpărate acum doi ani. Are și datorii – 230.000 de lei. Și un salariu de 131 de mii de lei pe an.

Football news:

Rooney on the possibility of a move to Barca in the 2010/11 season: Thinking about it. Could fit in perfectly
Hooray, in England they will let the audience into the stands again! While up to 4 thousand and not everywhere, but the clubs are happy 😊
Solskjaer about the match with Istanbul: these are the Champions of Turkey, it will be difficult
Gasperini on the nomination for the best coach of the year award: If we beat Liverpool, maybe I'll get a few votes
Julian Nagelsmann: Leipzig want to give PSG that final feeling they are talking about
Tuchel Pro Champions League: Match with Leipzig - the final of our group
Antoine Griezmann: it's Time to put everything in its place. I've had enough