logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Romania

Un șef de organizație al PNL a agresat o femeie lângă secția de votare

ultima ora

O femeie de 44 de ani a fost agresată de un bărbat în apropierea secției de vot din localitatea Coșoveni, județul Dolj. Polițiștii au început cercetările pentru lovire sau alte violențe. Potrivit unor surse din cadrul anchetei, bărbatul este președintele filialei locale a PNL.

Citește și: Mugur Isărescu, lovitură la temelia discursurilor lui Orban și Iohannis: Economia nu este pe fundul prăpastiei

Potrivit polițiștilor din Dolj, incidentul a avut loc, duminică după-amiază, în apropierea unei secții de vot din comuna Coșoveni. Întreaga scenă a fost filmată de un trecător și postată apoi pe Facebook. În imagini se vede cum femeia este împinsă de un bărbat și cade.

Aceasta nu a depus până acum plângere penală, dar Poliția a început o anchetă.

„În urma verificărilor efectuate la faţa locului, poliţiştii au identificat o femeie de 44 de ani, din Coşoveni, care, pe fondul unor discuţii în contradictoriu, ar fi fost împinsă de un bărbat de 51 de ani, din aceeaşi localitate. Bărbatul respectiv şi-a motivat comportamentul declarând că femeia ar fi pătruns pe un teren, neîngrădit, aflat în apropierea secţiei de votare şi care i-ar aparţine. Poliţiştii s-au sesizat din oficiu pentru săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe, femeia rezervându-şi, până în prezent, dreptul de a depune plângere penală.”, a declarat Cosmin Grădinaru, purtător de cuvânt al IPJ Dolj.

Potrivit unor surse din cadrul anchetei, bărbatul este liderul filialei PNL din localitate.

Potrivit polițiștilor, în județul Dolj au fost înregistrate duminică 11 incidente electorale.

Themes
ICO