logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Romania

Un șofer nu a oprit la Stop, a provocat un accident și a fugit de la locul faptei

Un orădean de 28 de ani nu a oprit la Stop, a pătruns în intersecție fără a acorda prioritate de trecere unui tânăr de 16 ani din Sântandrei, care conducea o motocicletă.

„Un bărbat de 28 de ani, din Oradea, în timp ce conducea un autoturism pe strada Mihail Kogălniceanu, înspre B-dul Decebal, la intersecția cu strada Avram Iancu nu a respectat semnificația indicatorului rutier Oprire și a pătruns în intersecție fără a acorda prioritate de trecere unui motociclu, condus de un tânăr de 16 ani, din Sântandrei, pe direcția strada Sucevei – Piața Unirii, care a fost determinat să efectueze o manevră de evitare, a pierdut controlul asupra direcției și s-a răsturnat pe partea carosabilă”, precizează comisar-șef Alina Fărcuța.

După producerea accidentului rutier, șoferul autoturismului a părăsit locul accidentului fără încuviințarea poliției și a fost depistat cu operativitate de polițiștii orădeni.

În urma accidentului, conducătorul motocicletei a suferit răni ușoare. Polițiștii orădeni continuă cercetările pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier.

Themes
ICO