logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Romania

Vanghelie: Oprea l-a chemat pe Dan Diaconecu si i-a spus ca daca partidul sau fuzioneaza cu UNPR, ii inchid dosarul. Oprea: Nu este nimic adevarat

Fostul primar al sectorului 5 Marian Vanghelie a declarat miercuri seara la Antena 3, ca Gabriel Oprea l-a chemat pe Dan Diaconescu pentru a-i spune ca daca accepta fuziunea dintre Partidul Poporului si UNPR, il suna pe procurorul de caz si ii va inchide dosarul fostului realizator TV. Gabriel Oprea a intervenit in emisiune respingand afirmatiile lui Vanghelie si negand ca l-ar fi cunoscut pe procurorul din dosarul lui Dan Diaconescu, potrivit news.ro.

"Gabriel Oprea s-a ocupat pentru a scoate din politica niste oameni", a declarat Vanghelie la Antena 3, sounand ca "Ponta si cu aceasta gasca" l-au arestat pe Dan Diaconescu.

El a relatat ca Dan Diaconescu "a fost chemat la Gabriel Oprea in birou, ca sa faca fuziunea, l-a pus sa discute cu procurorul de caz la telefon si i-a spus ca-l cheama in zece minute la el si da cu el de pamant si-i inchide dosarul daca face fuziunea".

"Nu a vrut Dan Dianconescu sa faca fuziunea(...). Domnul Oprea l-a sunat pe procurorul de caz al lui Dan Diaconescu, care i-a facut dosarul si i-a spus daca face fuziunea, "eu il chem pe asta aici si dau cu el de pamant", a sustinut Marian Vanghelie.

Gabriel Oprea a declarat ca el nu comenteaza declaratiile lui Marian Vanghelie, dar a sustinut ca nimic din ceea ce a spus acesta nu este adevarat si ca nu l-a cunoscut pe procurorul din dosarul Dan Diaconescu.

"Niciodata nu comentez ce sune domnul Vanghelie. Nu este nimic adevarat, nu stiu cine a fost procurorul de caz, nu a existat niciodata acest lucru", a afirmat Gabriel Oprea.

El a admis ca s-a intalnit de mai multe ori cu Dan Diaconescu, dar ca a fost prezenta toata presa cand acesta a venit la UNPR.

Oprea a mai precizat ca nu a facut o plangere penala cuiva, ca ceea ce spune Vanghelie "este o mare minciuna".

Themes
ICO