logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Romania

VIDEO Femeie agresată în apropierea unei secţii de votare. Agresorul, un politician din comună

Un dosar penal a fost deschis de poliţiştii din Dolj după  preşedintele organizaţiei comunale a unui partid ar fi agresat o femeie, în apropierea unei secţii de votare.

Potrivit unor informaţii, este vorba despre şeful PNL Coşoveni, care este filmat în timp ce împinge şi ameninţă o femeie.

El le-a spus poliţiştilor că femeia ar fi pătruns pe un teren neîngrădit, care i-ar aparţine, aflat în apropierea secţiei de votare.

Poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că o femeie de aproximativ 40 de ani a fost agresată de un bărbat, în timp ce se afla în apropierea unei secţii de votare din Coşoveni.

Știrea integrală pe Realitatea de Craiova.Citeşte totul despre: agresiune femeie sectia de votare, lider PNL

Adaugă părerea ta
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print
Themes
ICO